KARDESIMI COK SEVIYORUM X & ABLAMI COK SEVIYORUM X

Saturday 20 November 2010

EVIMIZIN SESI NESESI...



Pinar'in okuldan gelip, eve ayak basmasiyla birlikte, evin butun duzeni degisiyor :)) Eve ses geliyor, haraket geliyor, gurultu geliyor acikcasi hayat geliyor :) daha uzerinden okul kiyafetleri cikmadan, gununun nasil gectigini solemeden, istekler bir biri ardina siraliniyor. Oncelikle yiyecek bir sey istiyor :) apar topar ust degisimi tamamlandiktan sonra, carcabuk el yikaniyor ve biseyler yeniyor ...
Kardesine sarilirken sikistiriyor,  severken boguyor :) opuyor , ona turlu turlu adlar takiyor , su aralar emberisko diyor  :)
yarim saat 40 dakka boyle geciyor, pinar yediklerinden enerjisini almis , yorgunlugunu atmis sekilde, hadi bisey yapalim demeye basliyor, bazen bu seylerii kendi buluyor , bazense illaki birlikte yapalim diye tutturuyor, oyle zamanlarda bisey uretmek sart oluyor, ya renkli kagitlardan cicekler, kuslar yapiyoruz ... yada iki yumurta kaynatip boyuyoruz :))) bugunlerde birde her gunu bir harf gunu yaptik, onlari yaziyoruz , bugun B gunu ise kucuk ve buyuk B yazmasina calisiyoruz, gorulmeye deger... bazen cok dikkat kesiliyor, bazense hic mi hic :) o zaman ustelemiyoruz birakiyoruz. Ne yapsak ne yapsak derken puzzle yapiyoruz, aslinda tamamen o yapiyor , ve bundanda inanilmaz bir zevk aliyor, bazen mirin kirin ettiginde , babasi; hadi bunu tek basina yap, sana suprizim olacak dedigi zaman, o puzzle tam bir oyuna donusuyor :) seviniyor , her bir parcayi koydugunda heyecanlaniyor, suprizin ne oldugunu sorup duruyor ve bitirdiginde ellerimizden surukleye surukleye , gosteriyor , kocaman aferinler aliyor, yuzunde gulucukler aciyor. Bazense bir kutu misketi getirip dokuyor haliya ... hepsini dizip , misket oynuyoruz eski gunlerdeki gibi ... en cok misketi vuran kazaniyor, ziraa yanlislikla ondan cok aldiysan kiyamet kopuyor tabiii :))) cogu zamanda prenses olmasini cok seviyor, gidip odasina giyiniyor, diger prensleride alarak masallar ulkesinde yasiyor :) boyle zamanlarda biraz kaprislide oluyor, prenses pinar denmesini istiyor sadece pinar deil :)))
Prenses 8 gibi yataga gittimi, ev tekrar ayni sessizligine donuyor, cunku o saate kadar uyuyamayan enveriskoda sonunda uykuya daliyor :)













2 comments:

  1. prenses pınar demek, allahım yerim ben seni bundan sonra beyza duymadığı zamanlarda prenses pınar dicem fıstığa, beyza varken sıkar biraz da :))

    ReplyDelete
  2. :))) hahah , malesef gordugun gibi bizimkide ayni.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...