KARDESIMI COK SEVIYORUM X & ABLAMI COK SEVIYORUM X

Tuesday 26 October 2010

DOGUM GUNU PARTILERI...

23 Ekim 2010 bugun bayaa yogunduk...Pinarin arkadasi Keira'nin ve Enverin arkadasi Sam'in dogum gunlerine katilim gunuydu.  Kahvaltiyla baslayan gun, Pinar'cigimin hadi partiye gitmiyomuyuz daha demesiyle 2'ye kadar surdu, su partileri sabah 9 da baslattsalar cok iyi olacak :)))) cocuklar beklemek zorunda kalmayacak ve bizide catlatmayacaklar :))) sabah 9 gibi kendisi hazirdi cunku :) Neyseki 2.30 gibi onu arkadasinin evine biraktik ve bizde digerine gittik, saat 6.30 gibi evdeydik. Bayaaaa eglendiler.





eldivenlerimi bile giydim, fakat sonradan fikrimi degistirdim, en sevdigim renk pembe oldugu icin pembe giymek istedim :)

simdi oldu :)
Parti cok guzel gecti, bir suru oyunlar oynadik, Hediye cevirme oyununda seker kazandim, muzik mumya oyununda da cok guzel dans ettik. Tirnaklarimiz boyandi ve makyaj yaptik , kek yedik ve cok guzel parti cantalariyla donduk. 


Enverde bugun ilk dogum gunune katildi, bayaaa gurultulu olmasina karsin hic huysuzluk etmedi... uyudu , uyandi, kucagimda oturdu , etrafi seyretti. Benim minik ogluma herkes cok bayildi. 




 










2 comments:

  1. Ölürüm ben sana pınarcık :) o ilk kareye bayıldım nasıl güzel çıkmış bittim :) Envercik de çok tatlı olmuş artık, açmış kocaman kocaman gözlerini :) partide oynanan oyunları merak ettik özlemcik hediye çevirme ve müzikli mumya oyunları nasıl oynanıyor anlatırmısın bizde doğum günümüzde oynayalım :) öpüyorum hepinizi ama pınarı kocaman .)

    ReplyDelete
  2. saol yengesi , bizde sizi opuyoz. Hediye cevirme oyunu sole: bir tane hediyeyi , orn; kitap olabilir, magazin veya kalemlik, terlik ne olursa artik... en az 10 kere ust ustte paketliyorsun hediye kagitlarinla... fakat paketlerken her kata kucuk bir cikolata yada lolipop yada sakiz falan koyuyorsun ki her acan cocuk esas hediyeden once bisey kazansin. Butun cocuklari yuvarlak olacak sekilde otutturuyosun , teyibe muzik koyuyorsun, muzik calarken her cocuk hediyeyi elden ele dolastiriyor,ve alkis tutuyor, muzik kimde durursa o hediyenin bir katini aciyor, actiktan sonra muzik yine caliyor ve hediye elden ele dolasiyor, muzik durunca kalan yine bir katini aciyor ve bu bole esas hediyeyi acana kadar devam ediyor. Teybin basinda biri mutlaka olmasi lazim, baslatmak ve durdurmak icin daima.. cocuklar bunu cok seviyor , muzik calarken hem hediyeyi elden ele dolastiriyorlar, hem alkisliyorlar, hemde birden muzik durupta hediye kendi ellerinde kaldimi cok seviniyorlar ve actiklarinda kucukte olsa bir seker kazaninca mutlu oluyorlar, tabii bu 10 kere devam edince , en az 10 cocuk sevinmis oluyor, umarim anlatabilmisimdir.

    Muzikli mumya oyunu ise ; yine teyibe muzik konuyor, cocuklardan dans etmesi isteniyor, herkes coskulu sekilde dans etsin deniyor , birden muzik durunca ne durumdaysalar ole kalmalari isteniyor, muzik durduktan sonra kipirdayan olursa o kaybediyor, takiii bir kisi kalana kadar .. bu oyunda iki kazanan oluyor, bir oyun boyunca en iyi dans eden , 2 oyunun sonunda muzik durdugunda hic kipirdamadan kalan. anlatabildimmi :)

    Muzikli sandalye oyunu da cok iyi.. : bu oyunu eger 10 cocuk oynuyorsa 9 sandalye koyuyorsun.. sandalyeleri sirt sirta diziyorsun ikiserli sira kalinde yanyana ::::: noktalar gibi, muzik calmaya baslayinca cocuklar sandalyelerin etrafinda hoplaya ziplaya dolasiyor, muzik birden durunca herkes bir sandalyeye oturmak zorunda , acikta kalan yaniyor , her oyunda biri elendiginde bir sandalyede cikariliyor , takii kazanan belli oluncaya kadar.
    Anlamadigin varsa duzeltirim :)
    Iyi oyunlar ve eglenceler xxxx

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...