KARDESIMI COK SEVIYORUM X & ABLAMI COK SEVIYORUM X

Monday 17 January 2011

SUDE'NIN DOGUM GUNUYDU CUMARTESI


Yaklasik 1 aylik beklemeden sonra Sude'nin dogum gunundeydik cumartesi gunu .. parti 1.30 da basladi ve 6 da biz ayrildik :) sanirim aksama kadar devam etti ... bizede kalin dediler , pinara kalsa orda yatabilirdide :))

PERI PARTISI COK GUZEL GECTI, COK GUZEL ZAMAN GECIRDIK. Peri partisinde Sude ve arkadaslarinin oncelikle yuz boyamalari yapildi, hepsi birer cicek hepsi birer kelebek oldular.. daha sonra Periler kanatlar ve asalar yapip dans ettiler... cocuklari eglendiriici cok guzel bir dogum gununden ziyade organizasyon olmustu.. Zelis Hanim kizi icin cok ince dusunmus ve 5 yasindaki gununu cok ozel kilmisti :) buyukler icin cok guzel yiyecekler hazirlanmisti, bayildim :) 5'e dogru dogum gunu pastasi kesildi ve mutluluklar diledik sevgili Sude'mize hep beraber.. Iyiki dogdun Sude'cim, nice guzel yaslar dileriz sana, mutlulukla, saglikla ve sevgi dolu ailenle .... opuyoruz.

bugun 5 aylik 7 gunlugum :) ama bu katildigim simdiye kadar 4. dogum gunu partisi, bu konuda simdiden populerim :)))



11 comments:

  1. çok güzeller hepsi de ve çok mutlu Pınar. Hastalık ardından hem güzel eğlenmiş hem moral. Oğluş yakıyor tabi popüler olur. Öpüyorum ikisini de. Daha nice yaşlar kutlasın güzelik.

    ReplyDelete
  2. :) sevgiler ebrucum, dogum gunleri gercekten ozel ve guzel geciyor hepsi icin :)

    ReplyDelete
  3. Özlemciğim kızlar daha mı arkadaş canlısı? Erkek çocuklar oradan oraya koşturuyor kafalar uymazsa hiç yan yana gelmek itemiyorlar. Pınar Sude ile kuzen filan mı arkadaş mı?

    ReplyDelete
  4. bende ayni fikirdeyim, nede olsa bu kizlar cok konusuyor :) erkekler ise kosturuyor :))
    Pinar ve sude sadece arkadaslar .. biz ikimizde cok sansliyiz aslinda.. pinar sudeyle bende annesiyle iyi anlasiyorum :) cok sekerler anne kiz :)

    ReplyDelete
  5. Ne güzel olmuşlar özellikle yüz boyalarına bayıldım. İyice inceledim kopya çekebilirmiyim diye?

    ReplyDelete
  6. bende bayildim, bizim burda yaygin olmasina ragmen yuz boyamasi, yapan kisi gorduklerimin en iyisiydi :) bende telefon numarasini aldim :) pinarin dogum gunu icin :) peri partisi yapan kisiler ayni zamanda peri okulu da yapiyorlar kucuk kizlar icin haftada bir gun burada dans edecekler bol bol sonunda :) ha bizim ufakligada bebek grubu yapiyorlarmis salida oraya gidecegiz :) bir dogum gunu cok yararli reklam acikcasi :) bu sektor de giderek yayginlasiyor :)

    ReplyDelete
  7. ohhh ne güzel eğlenmiş pınarcık, sude duymasın ama doğum günü kızı pınar gibi görünüyor, sude sönük kalmış :))) bizdede yüz boyuyorlar oooo hemde çok güzel hemen yanaklara iki çizgi burna bir nokta ne yaptın? yüz boyadı :))))) harika boyamışlar çok yakışmış fıstığıma :) öpüyorum, ısırıyorum :)

    ReplyDelete
  8. her biri küçük birer Winx kızı olmuşlar...yüz boyamalarını da kim yaptıysa ellerine sağlık, nefis olmuş...nice mutlu yaşları olsun..sevgiler

    ReplyDelete
  9. filizcim :) cok begendi pinarda , guzel zaman gecirdik :) opuyoruz bizde.

    neselihaller, bizdende size sevgiler.

    ReplyDelete
  10. iç açıcı rengaren bir parti olmuş...sude'yi de kutlarım mutlu yaşlar onunla olsun...ama kesinlikle doğum günü kızı pınar gibi :))
    ben enver hakan ve seni tebrik ederim...5.ayda 4.doğum günü süper...ben kerem'i 6 aylık olana kadar doktor harici dışarı çıkarmamıştım...harikasın...

    ReplyDelete
  11. bahriyecim pinarin isteklerini yerine getirmek icin bazen mecburi hep beraber yapmak zorunda kaliyorsun, biz her sabah pinari yurumeyle okula gidiyoruz hem ucumuz 1,5 ayliktan itibaren :) yani anliyacagin biraz mecburiyettende :) ama zaten insan, herkesin dedigi gibi ikincisinde cok daha rahat buyutuyor :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...