KARDESIMI COK SEVIYORUM X & ABLAMI COK SEVIYORUM X

Tuesday 11 January 2011

YENI YILDA OMAR LEYLA PINAR VE ENVER ..


Yeni yilin ilk gunlerinde Omar ve Leyla geldi bize tabiii Seda teyzemizle beraber... Pinar cok sevindi.. cunku onlari sanirim en cok seviyor. Omarla lego yapmasina, yaris arabasi kullanmasina ve Leyla ile prenses kizlarla oynamasina bayiliyor.. Malesef uzakta oturduklari icin, istedigimiz kadar gorusemesekte, firsat buldukca okul tatillerinde hafta sonlarinda ozel gunlerde mutlaka gorusmeye calisiyoruz, sanirim yakin otursak,, her hafta gorusmus olacagiz.
2011 in ilk gunlerinden guzel hatiralar..iste muhtesem dortlu :))


Enver yeni oyuncagina bayildi, cok tesekkurler Omar vr Leyla xx onunla birlikte dans ediyor. There is a party in my tummy yummy yummy :)


5 comments:

  1. Oyy ne güzeller, Maşallah...

    ReplyDelete
  2. masallah diyelim valla, herkesde bir hastalik... sag salim atlatalim su kisi da bahara cikalim insallah :)

    ReplyDelete
  3. Çok güzel vakit geçirmişler ve çok da güzeller maşallah. Canım arkadaş çok önemli maalesef bizim okul olmasa hiç arkadaşı yok diyebilirim. Yaşıtı çocuğu olan akraba da yok çok zorlanıyoruz. Sokağa çıkma çocuk görme dört duvar arasında büyor çocuklar .Öpüyorum ikisini de tabi seni de:)

    ReplyDelete
  4. Maşallah
    ne güzel oynamışlar oğluşuda her posta biraz daha büyümüş gibi geliyor bana :))

    ReplyDelete
  5. Ebrucum, bizimkide cok arkadas soruyor , o yuzden elimden geleni yapmaya calisiyorum, bizimde bir kac ozel arkadas cocuklari ve digerleri okuldan.. okuldanda cocuklar kucuk olduklari icin biraz herkes uzak duruyor gibi... olanla napicaz artik :)

    Yildiz'cim cok saol./ 5 ayimiz bitti :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...