KARDESIMI COK SEVIYORUM X & ABLAMI COK SEVIYORUM X

Friday 7 January 2011

ENVER HAKANIM

Bir kac gundur gerek islerden gerekse hastaliktan disari adim atamadik.. neyse bugun giyindik ciktik.. sogukta olsa yagmur da yagsa temiz hava insana gercekten iyi geliyor .. Oglumda iyiydi ve mutluydu..

sevgiler.

10 comments:

  1. geçmiş olsun özlemim.. irşey soracağım: puset bizimkinden sanırım araba da 3 tekerlekli mi.. ben nefret ettim bu arabanın dandikliğinden sen memnun musun merak ettim şayet aynıysa tabi:)

    ReplyDelete
  2. saol annem, araba evet mothercare markasi 3 tekerlekli http://ozlemkk.blogspot.com/2010/10/sonbahar-ve-parklar.html burda gorebilirsin puseti. Ben simdilik memnunum, enver icinde guzel yatiyor. sadece katlanirken biraz buyuk sadece o kadar.

    ReplyDelete
  3. Geçmiş olsun canım. Yine çok yakışıklı maşallah.Pilot gibi duruyor kuzucuk öptüm ikisini de

    ReplyDelete
  4. Ödülün var canım sayfamda söylemeyi unuttum sanırım:) Yorum onaylanmayınca teyid edemedim:)

    ReplyDelete
  5. saol ebrucum, pilot ne guzel olur :) odul mu ??? wawww

    ReplyDelete
  6. geçmiş olsun özlemcim, faceden haberim oldu ali yazmış, bir kaç gündür blogu açtığım yok, bizdede beyza hasta perşembedn beri burun tıkalı geceleri ateş 39 ve antibiyotik vermemek için savaşan ben :( bugün ateş kesildi düzelicek inş.. sizde çok dikkat edin, envercik çok yakışıklısınnn :))

    ReplyDelete
  7. ahh filizcim, pinar da ayni su an yatakta , bugun kacinci ilac verisim bilemiyorum, ates her 4 saatte yukseliyor :( az once kontrol ettim yine atesi cikmaya baslamis 10 dakika sonra 4 saat olacak ancak hic olmassa 5 saatte bir vereyim diyom ama bakalim , cikarsa mecburen yine vericem , bende iburofen ve nurofen veriyom :( baska da bisey yok zaten.

    ReplyDelete
  8. tam bir küçük adam...maşallah...hırkasına bayıldım...

    ReplyDelete
  9. erkek evlat baska bir guzel, kucuk adam misali... opuyorum sizleri xx

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...