KARDESIMI COK SEVIYORUM X & ABLAMI COK SEVIYORUM X

Monday 17 January 2011

ARZU TEYZEMIZ BUGUN BIZDEYDI :)

Arzu teyzemiz aslinda benim en iyi dostum, cocuklugum, gencligim, anneligim doneminin her anina dusen, hayatta ayri gayri dusmekten cok korktugum, siz deyin dost ben diyim kardesten ote bir insan... onun dostlugunu zaten tartisamayacagim gibi, kizimda bayiliyor kendisine.... Arzu teyze gelecek dedigimde, sanki yasit arkadasi gelecek diye seviniyor, geceden solemissem, gecenin bir yarisi yada sabahin korunde uyaniyor :) geldiginde ise yan yan yaklasiyor once :) utana sikila opucuk verip sariliyor :) sonra basliyor ardi ardina gelen istekleri tabiii.... pinar konusmayi soktugunden beri , benim canim teyzemle sohpetimiz nasilsin, neler yapiyosundan ileri gidemiyor malesef .... pinar, bize iki laf etme firsati vermiyor. Simdilerde birde Enver'de oldugu icin, pinar pinar enver esir alip duruyor :))

Bugunde farkli olmadi :) guzel teyzemizi once pinar sonra enver sirinlikleriyle esir aldi, sonra oda yetmezmis gibi., pinar bulmusken teyzeyi, anne keceden teddy yapalim diye tutturdu.. ben olmaz falan dedikce diretti, sonunda kabul ettirdi.. cikardik toplu halde, okuduk anlamaya calisip yaptik teddileri, aslinda cok eglenceliydi.. pinar once teyzesinin yaptigi kahve teddyi, teyzesine armagan edecekti , benim yaptigim pembe teddyide kendi tutacakti, ama yapilana kadar bir vericem bir vermiycem dedi durdu |:))) teyzesi once bitirince aldi oynadi, sana veremem dedi .. sonra annesi teyzesinin yardimiyla bitirince yine kiyamadi teyzesine, gitmesine yakin cantasina koydu, bu senin icin dedi, sen de bununla uyursun , bende bununla dedi :)

Gun icinde teyzesiyle hafta sonu defterine sudenin dogum gununu ve bugunde nasil teddy yaptiklarini yazdilar , arkasina resimlerini yapistirdilar. Sonra merdiven oyunu oynadilar , kurallara uymadi zaman zaman , uzuldu , agladi... ama anne ben kazandim dedi durdu ... babasina iki kere tavlada yenildi... o ani kaydetmek lazimdi!  kazandigi an baba topuga kuvvet kacmaya basliyor , pinar arkasindan kovaliyor, babaya neler neler soluyordu :)evde yeni bir hareket basliyordu ... ustune ustluk baba kazanmis olmanin serbetini fazla kacirinca olay iyiden iyiye buyuyordu :)bizi kahkahalara , onu gozyaslarina boguyordu..

 Kucugum Enverim ise 15-20 dakikalik uykulardan, gurultu ve burun tikanikligi ile uyanip , ablasinin bol gurultulu haline eslik ediyordu gun boyunca ...
Allah'tan teyzemiz alisik bu deli dolu eve :) o yuzden Pinar'in gitmesin burda kalsin tavrina bile kiyamiyor olsada, basi sismis bir sekilde bizden ayriliyor aksam... Ama gitmeden cok guzel anlar yasiyoruz yine fotofraflarla ... SENI COK SEVIYORUZ ARZU TEYZEMIZ xxxx yine hep gel :)
kendimiz cekiyoruz, ben kamerayi tutuyorum, teyzemiz dugmeye basiyor..

 canavarlar cok mutlu :)

mutlulugun ve sevginin resmi :)

10 comments:

  1. Gerçekten mutluluğun resmi olmuş. Öyle güzel anlatmışsın ki bize kadar geldi Arzu Teyzenin sevgisi. Çocuklar doğruyu seviyor çocuklar hak edeni seviyor boşuna değil Pınar'ın sevgisi.
    Ve sen, böyle sevecen anneden elbette sevecen çocuk. Enverde mi hastalandı yoksa?

    ReplyDelete
  2. Ebrucum cocuklar gercekten de biliyor ve hissediyor.. saolasin canim xx envercigin burnu akiyor , kucuk oksuruklerle malesef :( gecicek insallah bir kac gune kadar, sevgiler xx

    ReplyDelete
  3. Geçmiş olsun envere de. Yoruldun hastalıklardan. Sana da kolay gelsin canım acil şifalar

    ReplyDelete
  4. ohh maşallah.. çok mutlu görünüyorsunuz.. yazdıklarını okuyunca, jeryerde durum aynı dedim.. eskiden arkadaşlarla oturur sohbet ederdik, şimdi eve gelen olunca yüzünü görene aşkosun.. çocular hemen sahipleniyorlar geleni.. bazen hoşgeldin demediğimi farkediyorum o telaştan :)

    ReplyDelete
  5. Boyle dostluklara insanin gercekten ihtiyaci oluyor. Ben cok isterdim burada esim disinda gercek dost diyebilecegim bir arkadasimin olmasini. Ama yok ne yazikki.

    ReplyDelete
  6. aynen ole annecim, hosgeldin nasilsin, is guc nasil diye iki cumle ediyoz o kadar, bida hep pinar hep enver... simdi hatirliyorumda eskiden sabahtan bulusur, alisverise oxford ve regent street'e giderdik, iki magaza bakip, kahve molasi 1 saat verirdik, sonra yine magaza derken kalabaliktan sikilip bir restoranda otururduk saatlerce :) bir bakmisiz saat 6 olmus :)) ne o alisverise gitmisiz, bahaneydi alisveris sohpet ederdik hep.. bole cok gunumuz gecemiz vardir... ahh ahhh ..

    taze annecim , dostluklar malesef belirli bir donemde kurulabiliyor kanimca.. ondan sonrasi arkadasliktan oteye malesef cikamiyor ..esinizi dost gormeniz cok guzel , bende bole dusundugumden belkide onca sene o yuzden burada kalabilmisimdir...bazen bende derim ona , sen benim en iyi dostumsun diye, ikinci cocuktan sonra, bi o kaldi zaten dostuz kardesiz diye dalga gecer.. :)))) solemiyeceksin iste dostsun falan diye :)))

    ReplyDelete
  7. Bağlantım gitti bilmiyorum gönderebildim mi mesajı enver iyileşti mi diye soracaktım:)

    ReplyDelete
  8. ben bu postu geçmişim, şimd fark ettim ohhh ne güzel eğlenmişsinizo ayıcıklar ne kadar güzel olmuş öyle, bak bizim arzu da baya hamaratmış :) valla bayıldım çok güzel olmuş ellerinize sağlık ama kumaşlar keçe değil farklı bir şey galiba :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...