KARDESIMI COK SEVIYORUM X & ABLAMI COK SEVIYORUM X

Wednesday 9 February 2011

PINAR OKULDA SARKI SOYLUYOR, EVDE RESIM YAPIYOR

Bugun Pinar'i almak icin 15 dakika once gittim okuluna... sinifinin onundeki bahcede yuvarlak olusturmuslar, sarki gununu kutlamaya hazirlaniyorlardi.. biz anne babalarin da toplanmasiyla ilk once alfabe sarkisini solediler, daha sonrasinda cocuklarin cok sevdigi korkuluk adli baska bir sarkiyi ve birde arapca bir sarki solediler.. Pinar bu sarkiyi bana tercume ederekten bir kac gun once solemeye baslamisti bile.. :) neyse sonrasinda hoscakalin, yarin gorusmek uzere olan cok basit fakat, cocuklara ayrilirken birbirlerine demelerini gerektiren ve aliskanligi kazandiran bir sarkiyla son buldu gosterileri... 3 ogretmenlerinin etrafinda cok guzel kisa bir etkinlikti.. sonunda gosterilerini tamamlamanin sevinciyle bizleri selamladilar ve bizde onlari gonulden alkisladik.

Eve geldiginde Pinar, durmak bilmez yine ... illaki birseyle ugrasir durur :) aslinda bu yonu beni cok mutlu ediyor... bugun yumurta kartonlarindan kendince kesti yapistirdi ve anne dinazor yaptim dedi :)) iki tane de boynuzu var, gururla bana gosterdi gorulmeye deger... hayalgucune hayranim, bunda okulumuzun katkisi cok buyuk.. devamli hayalgucunu ve el becerisini gelistirici karton kutulardan robotlar, evler, arabalar ve bir cok seyler yapiyorlar..
 Iste bugunumuzde muzik vardi, resim vardi, hayalgucu vardi....
pinarin cok sevdigi ogretmeni Ms O'Connor

8 comments:

  1. Çok mutlu görünüyor. Kendi kendine birşeylerle uğraşması ne hoş. İda da atamaz hiçbir şeyi mutlaka keser boyar bişeyler yaptığını söyler.
    Çocuklarının dinginliğinde ne büyük rolün var Özlemciğim pozitifsin ve çocukların da myle maşallah.

    ReplyDelete
  2. Ebrucum seni ve idayi opuyoruz, sevgiler xx

    ReplyDelete
  3. Bazen olmadık harf hataları kusura bakma olur mu:)

    ReplyDelete
  4. özlem'cim ben bu okula bayıldım :)
    ne güzel öğrencilerin hayal gücünü ortaya çıkaran aktiviteleri yapmaları...
    önemli olanda bu zaten...

    ReplyDelete
  5. ben bu resimdekileri tanıyorum :)) baran ve melisa :)) okulda dışarı çıkmışlar ama yavrum hepsi çok üşümüş kıyamam :)

    ReplyDelete
  6. ben seni cok iyi anliyorum ebrucum , sevgilerx

    bahriyecim cok mutlu gercekten okulda, sanirim iyi is yapiyorlar :)

    filizcim her gun yarim saat hava sartlari ne olursa olsun disarda bunlar :)

    ReplyDelete
  7. Ay ben onun o önden tel pili eteğini yeriiimmm.. ne de tatlı:)

    ayrıca pencere kenarındaki o masa, dşardan görünen yeşillik içimi açtı be Özlemim.. benim ilacım ferah, aydınlık mekanlar. aksine bu ev de hiç öyle değil..

    ReplyDelete
  8. okul kiyafetlerini bende cok seviyorum acikcasi.. hem pratik, hem kolaylik ..

    ev konusunda ayni fikirdeyim canim, bende dairede yasamak istemiyorum hic, umarim tasinacagin ev, gonlune gore ferah olur..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...