KARDESIMI COK SEVIYORUM X & ABLAMI COK SEVIYORUM X

Friday 31 December 2010

TATILDEYIZ


Christmas tatili dolayisiyla, Pinarcim 18  Aralik'tan itibaren tatildeydi.. yaklasik 2 haftadan fazla ...su iki haftalik tatilde kar da gorduk, hastalikta .. disariya da ciktik, cok dolastik, evdede mahsur kaldik hastalik gecsin diye ... bazen birbirimize girdik... bazen o yukarda oynadi , biz assagida kaldik.... bazen cok anlayisliydi, bazen uyutmadi kardesini bagirdi durdu evde.. . bazen arkadaslarina tasidik birlikte oynasinlar diye .. bazen davet ettik .. sinemayada gittik tiyatroyada ... bazen cadi olduk bazen prenses ... iste bu gunlerden birinde arkadasi Sude geldi .. birlikte oynayip, gulduler, guzel bir gun gecirdiler... tatilden bir gun de boyle kayitlara gecti.



4 comments:

  1. Bende çok seviyorum bu arkadaş olayını, kendi kendilerine oynuyorlar, biraz kafamız dinleniyor :) yoksa anneee biraz oyun oynayalım mı, biraz resim yapalım mı, annee canım sıkıldı :((

    ReplyDelete
  2. Filizcim bende arkadas olayini seviyorum fakat bizim kizin yine istekleri bitmiyor malesef .. anne boya yapicaz, anne kek susliycez, anne tac yapicaz ... anne annne annee inan bazen daha cok yoruluyom :)))en sonunda lutfen azicikta onca oyuncakla kendiniz oyun kurun diyorumda yakami birakiyorlar gibi 10 dakika sonra yine anne :((

    ReplyDelete
  3. Özlem bir kaç gün önce, beın arkadaşı merve bendeydi, sevimle iki kelime konuşturmadılar, aynen dediğin gibi durmadan bir şeyler istiyorlar, en sonunda getirdim çay takımlarını, market eşyalarını daha bir sürü oyuncak hadi evcilik oynayın birbirinize misafir olun dedim, oynayamadılar. Böyle bir şey olur mu ya biz annemden plastik bir tane kas bir tane bulaşık leyeniyle saatlerce oyun oynardık, bunlar oyun oynamayı bilmiyorlar, oynamasak göstermesek, biz alıştırmadık dicem, inher gün bir kez evcilik, bir kez marketcilik, bir kezde kuaförcülük oynuyoruz, ama tek başına olunca kafasını iki elinin arasına alıp oturuyor :))

    ReplyDelete
  4. :) hepsi ayni ..en kotusu cani sikilinca envere sariyor, duran cocugu rahatsiz edip aglatiyor, beni bagirttiriyor, dokse dagitsa karistirsa hic kizmam , cocuga dokundumu deli ediyor beni.. kizim yapma etme demekten agzimda tuy bitti:(( oda cezasida sakiz oldu agizda zaten, takan yok , anlayacagin sozum gecmiyor artik :((( bugun ali geldiginde iyice kizdim artik onun yaninda Pinar madem beni dinlemiyorsun , seni essek sudan gelinceye kadar doveyimmi dedim, zaten cocuk turkceyi anliyor , konusmuyor bide bole deyimler kullandimi, hic orali bile olmadan ne dedin anne diyor :))))

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...