KARDESIMI COK SEVIYORUM X & ABLAMI COK SEVIYORUM X

Saturday 18 December 2010

SICAGI SICAGINA KAR :)


Disarda nasil bir hava var bilemessiniz, pamuk pamuk kar yagiyor, pamuklar lapa lapa olup koca yiginlar olusturuyor carcabuk :) Sabahtan basladi 2-3 saat icerisinde her yeri beyaza dondurdu.. iyiki burda christmas tatili.. cocuklar yilbasina kadar okula gitmiycek.. cogu calisanda tatilde , hizmet sektorleri disinda...

Pinar kara cok sevindi ... sabah kahvaltisindan sonra hemen bahceye cikti oynadi biraz, yere yatip kollariyla kar melegi yapmak istedi , zor zabdettik :) hala agzinda , yapmazsa olmaz :) Bu kar yilbasina kadar  gidecege benzer, zira haberlerde kutup soguklari var deniyor -12 lere kadar inecekmis .. hos bizim dogu illerimizde daha kotu ama, onlar nede olsa yasaya yasaya alisanlardan ... Insanin pencere onune sandalye atasi, butun gun aylak aylak seyredesi geliyor....

Az once soyle bir bloglara baktimda ,mandalina cikmazi'indan gocmen boregi gelmis, birdemliksohpet'ten de ispanakli-pirasali elde acma boregi ve su boregi nasil yapilir tarifi... baya guldum, tam bu havalar icin, al unu ac boregi.. hem ye hem seyret :) sonrasinda yatabiliyorsan yan gel yat :)







7 comments:

  1. ne güzel olmuş, beyzamda çok bekledi bu sefer kar'ı ama malesef sizin gibi hiç yağmadı, keyfini çıkartsın pınarcık :) birde en alttaki fotoğraf senin evin ön cephesi galiba bak bu tarafı ilk defa görüyoruz :)

    ReplyDelete
  2. bu sene kar erken geldi .. donuyoruz, yarin daha cok yagicakmis .. evde mahsuruz :( can sikintisi yaratacak gibi biraz .. pinar bugun 2 kez bahceye cikti oynadi, bir kerede disari supermarkete gittiler babayla.. iki resimde evin on cephesinden, ilki benim evin onu , ortancanin ustu kar kapliyor,. ikincisi gulun ve yan ciceklerin ayrica cadde tabii :) resimleri mailledim ben, bekliyoruz.

    ReplyDelete
  3. bize de bize de gelsin ama kimse üşümesin de.. bencilce kar gelsin diyemiyor da insan soğuktaki, dışardaki insanları görünce..

    ReplyDelete
  4. haklisiniz... o insanlarin allah yardimcisi olsun.

    ReplyDelete
  5. bayıldım bembeyaz karlara...hem tatilin hem de karın tadını çıkarın bol bol ve yeni yıla kadar inşallah bizim buralara da gelir :))

    ReplyDelete
  6. kerem'in cok bekledigini biliyorum, o yuzden insallah kisa da olsa onun icin gelir :)

    ReplyDelete
  7. Bizdede bekleniyo hemde çok merakla. Kaanı tahmin edersin sadece tatil amaçlı. Elvanda anne kayarız dimi oynarız dimi bir sürü üretiyo :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...