KARDESIMI COK SEVIYORUM X & ABLAMI COK SEVIYORUM X

Saturday 11 December 2010

ENVER'IM 4 AYLIK :)


Oglum buyuyor..canim pasam askim 4 aylik ...:) nasil gulumsetiyor beni, nasil icimi tarifi imkansiz sevgi isiltisiyla parlatiyor anlatamam. Bilmem ayni fikirdemisiniz ama, daha agrisiz daha sancisiz daha evhamsiz daha bir tadina varmislikla seviliyor ikinci cocuk... daha bir minciklaniyor, daha bir sikim sikim sikiliyor heryeri :))) daha cok opuluyor , bebek opulmez denmesinin aksine :) iste boyle seviyorum bende her gun Enver Hakan'imi ... simsiki sariyor, hopidikler yapiyorum :)) ablasinin okuldan cikmasini beklerken kucagima aliyor, etrafina baktiriyorum. Oyuncaklar salliyorum, kahkahalarla guluyor bicirigim, yumrugunu agzina goturup habire dislerini kasiyor son 2 haftadir, bu kadar erken cikarmiki disler ??? bazen kendini kaybediyor, nasil sokuyorki midesini bulandiriyor. Yeri geliyor istedigi olmadimi dudagini bukuk agliyor, gozlerinden 1 damla yas geliyor, icim eriyor ... yeri geliyor gulucuklere boguyor , kahkaha atiyor ....ahh benim kucuk dunyam... umudum, canim, askim , oglum , bitanem seni cok seviyorum.









4 comments:

  1. Allahım sen ne yakışıklı şeysin böyle :) özlemcim belli omaz dişi erkende çıkabilir birde böyle kaşınıp 8-9 aylık oluncada çıkabilir inşallah geç çıkar dicem ammaaa diş doktorları erken çıkmasıyla geç çıkmasıyla dişin sağlıklı olup olmaması belli olmaz diyor o dişin yapısıyla alakalıymış valla ne diyelim o zaman vakti zamanı ne zamansa buyursun o zaman çıksın envercikte kurtulsun inşallah .)

    ReplyDelete
  2. cok yakisikli yengesi, cok ta tatli :))) mincik mincikladigin zaman agliyacagina guluyor bu :)))ama disler mahvediyor, o yumruk hep agzinda :)

    ReplyDelete
  3. Kerim de sanırım bu evrelerde başladı kaşınmaya.. biz 6 ay dolmadan çıkacak sandık ama bir kaç gün önce patladı iş .. yani 8.ay olmak üzereyken.. ne güç birşey kimbilir aylar süren didişme :) Allah daha çooooooooooooooook güzel aylar yıllar yıllar ve güzel ömürler versin başta Enver'e sonra cümlemize:)

    ReplyDelete
  4. Insallah annecim hepimize ... gecen pinarin bir arkadasinin annesiyle konusuyodum ayak ustu, enverde kucagimda, yine yumrugu agzinda ... onun kizi 4,5 aylikken cikarmis, onlarda sasirmislar ama dedigin gibide simdi kasinir 9. ayda da cikarirsa mahvoldu garibim :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...