KARDESIMI COK SEVIYORUM X & ABLAMI COK SEVIYORUM X

Monday 13 December 2010

BOREK KEYFI ...



Dun Oznur-Ata ikilisinin blogunda gormustum, kiymali gul boregini, hem canim istemis hemde pazartesiyi kurtarma amacli dusunmustum. Oznur'un dedigi gibi hem pratik hem lezzetli :) bugun kizim dahil herkes bayildi, ee baska ne isterimki :)
Zevkle yemek yapan biri olarak, bazen insan tikanmiyor deil, acaba bugunde ne yapsam diye.. o zzaman care olarak bir kacis yolu ararim, bizimkine sorarim , bugun canin ne istiyor canimin ici , sana ne yapayim derim yagli balli :) durumu belli etmeyerekten :)oda ne derse begenirsiniz ;
  1. himm ne istersen onu yap
  2. ben senin yaptigin butun yemekleri seviyom
  3. bisey istemiyorum , kafana gore takil
  4. bilmemki, ne kolaysa onu yap
  5. senin elinden zehir olsa yerim
bu boyle surup gidiyor , bir gun de bana sunu istiyorum demiyor yada sormadigim zamanlarda diyor sunu yapsana diye :) neyse uzatmadan, belki gunu kurtarmak adina sizde yapmak isterseniz , AFIYET OLSUN.

4 comments:

  1. çok güzel görünüyor ellerinize sağlık :)

    ReplyDelete
  2. afiyet olsun canım..seninki de süper olmuş

    ReplyDelete
  3. bak o konuda abin'de çok anlayışlıdır ne zaman ne yapıyım bugün desem ben bişey istemiyorum der koy önüne zeytin peynir bugün canım yemek yapmak istemedi de, hiç bişey demez allah razı olsun :) ama ben o böyle diyor diye yapmamazlık yapmıyorum tabiki sonuçta beyza var istersn yapma :) börek çok güzel görünüyor ellerine sağlık özlemcim afiyet bal şeker olsun, yağ olmasın :)

    ReplyDelete
  4. sizlere de afiyet olsun , opuyorum xx

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...