KARDESIMI COK SEVIYORUM X & ABLAMI COK SEVIYORUM X

Wednesday 9 May 2012

KIZIMLA EN COK YAPTIKLARIMIZDAN..

Billy Bear okula dondu.. donene kadarda Pinar'in elinden dusmedi :) pazar sabahi kalkti, ona tac yapti hediye olarak, sonra tac kirilinca bileklik yapip okula oyle goturdu.. Billy'nin defterine hatira olaraktanda 3 sayfa hafta sonunda neler yaptiklarina dair yazdi ve resimlendirdi.. Sali gunu sinifta hepsini okumuslar, Billy Bear'in Pinar'la birlikte restorana ve mcdonald's 'a gittigini ogrenen ogretmenleri ; Billy Bear kocaman bir mideye sahip diye saka yapmislar :) Bence de bu sevimli ayicikta buyuk bir mide vardi, cunku bu gunlerde Pinar ne yediyse oda hepsinden tatti :)
 Hemen hemen her haftasonunda, Pinar benden mutlaka pancake ister, bunuda cogunlukla birlikte yapariz, o yumurtasini kirar, sutunu ve ununu ekler karistirir , bende pisiririm ve mutfakta aninda yer , bazen 4 tane yedigi bile olur kizimin :) bu pazarda Billy bear'le birlikte yediler.
Bu gunde evde biseyler yapmaya karar verdik, onun sevdigi kek'ten ve benim sevdigim pocadan .. o kekinin yumurtalarini kirip malzemelerini ekledi birer birer bir kapta ve karistirdi , bende diger bir kapta pogacamin hamurunu yaptim.. sonrasinda ikimizde tepsiye koyup pisirdik. Kekinden yemek icin sabirsizlanan Pinar, sogumasini zor bekledi... son sozleri himmmm elime saglik dedi :))) aynen boyle .. bende eline saglik kizim dedim tabiiki.. Super olmus!







Kizimin tarcinli, elmali ve cevizli keki ..

3 comments:

  1. ayy ayy ayy ana kız mutfakta bu ne hamaratlık böyle maşallah :) Poçalar harika görünüyor ellerinize sağlık :) özlem ya ben bu pankekleri bir kaç kez yaptım iyi oldu son zamanlarda yaptıklarım hiç hoşuma gitmiyor, tersini çevirirken dökülüyor bir haller oluyor :) ben hiç sevmedimde beyza seviyor :) sen gelince bir gün beraber yapalım, bende öğreneyim inceliklerini :)

    ReplyDelete
  2. ne yalan soyliyim, bu 3'u uzerine tam ustalastik pinarla :)))) babamizda cok seviyor, ovguler yagdirip yiyiyor :)) canim pancake'lerin aslinda hic bir olcusu yok, 2 yumurta , biraz sut yarim cay bardagi kadar , 1 tatli kasigi seker ve sulu kivamda olacagi kadar un katiyoz .. bence en onemli puf noktasi; pancakelerin ilkini yaparken yagsiz tavanin cok kizgin olmasi, iyice yaglanmasi ve bir kepce doktugunde tavaya hamuru hemen yapismasi ...eger yapismassa tava kizgin deildir ve hamur dokulur... gelincede yapariz xx cok optum xxx

    ReplyDelete
  3. Merhaba blogger annelerinden geldim prensesin çok güzel kuğu gibi.Bloguma beklerim sevgiler

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...