KARDESIMI COK SEVIYORUM X & ABLAMI COK SEVIYORUM X

Tuesday 15 May 2012

GUNDUZ OKUL ARKADASLARIMIZLA, GECE ANNELERLE BULUSTUK..

Ayrilmamiza, goc etmemize gunler kala, arkadas es dost bulusmalarimiza iyice hiz vermis bulunuyoruz.. Cumartesi Pinar'in okul arkadaslariyla bulustuk Mcdonalds'ta .. Kristian, Pinar, Paulina, Sam , Sude , Rebecca ve Sera ile birlikteydik, cocuklar birlikte yemek yemekten cok hoslandilar, bol bol sohpet ettiler, balonlariyla oynadilar, oradan Krispy Kreme 'e gectik hep beraber.. burdada cok guzel donatlar yiyip oynastilar. Harika bir uc saat gecirdik biz annelerde, cocuklarda...











Aksamina cocuklarimizi yatirip bizler bulustuk, Muzikli bir restoranda ben, Zelis'im Elcin ve Fatosumla cok guzel saatler gecirip , icip dans ettik bol bol... sizleri cok ozluycem ben , napicam oralarda sizsiz bilemiyorum..






4 comments:

  1. son gaz geziyorsunuz Ozlem'im:) safak sayili...
    Tropicana juice bir tek amerikada var sanirdim. masada gorunce "aaa uk de varmis" dedim:))
    iyi gezmeler, iyi eglenceler canim...

    ReplyDelete
  2. Ben bile tuhaf oluyorum özlemcim,onca yaşanmışlık, bir sürü anı yar. Bırakıp gelmek gerçeken zor, ama burda da yeni bir hayat var, eminim çok çabuk alışacaksınız. Son 2 gün kaldı, sabırsızlıkla bekliyoruz sizi.

    ReplyDelete
  3. Merhaba Özlem anne yine fotolar harika.. Göç etmenize az kalmış anladığım kadarıyla. Onca yıl alıştığınız yerlerden, alıştığınız hayat şartlarından göç etmekten çekindiğiniz olmadı mı ? Tüm samimiyetimle soruyorum çünkü bende 2-3 ay sonra başka bir ile taşınacağım.. Sevgiler..

    ReplyDelete
  4. Özlemcim canım okuyorum yorumlarını, yeni hayatınız eskisinden de huzur, mutluluk ve bereket getirsin size dilerim.. öpüyorum hepinizi:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...