KARDESIMI COK SEVIYORUM X & ABLAMI COK SEVIYORUM X

Monday 31 October 2011

HALLOWEN " TRICK OR TREAT"


Hallowen'di bu aksam ama gelin gorunki biz kac aksamdir bekliyoruz :) oncelikle sekerlemelerimizi yapip, sabah okul icin hazilandik.. tum arkadaslarimiza supriz yaptik. Eve gelince havanin kararmamasina ragmen, hemen giyindik, ve maske yaptik, agzini boyadik, kirmizi rujla dudaklarini da boyayacaktik ki vazgectik :)) aksam yemegine cadi olarak istirak ettik ve kapinin tokmagiyla ilk ziyaretcilerimiz geldi, iki erkek cocugu, seytan kiliginda .. Trick or Treat ! ya bana sekerleme verin yada sizi maymuna cevirirm diyorlardi... beni bile korkutmaya yeten bu canavarlara, hemen seker verip sag salim atlattik :) Gecen senede Pinar, Hallowen'e merak sarmisti , giyinmisti kusanmisti fakat kapidaki korkunc maskeli ziyaretcileri gordugunde hemen vazgecip ben korktum, deil disari cikmak gelene bile bakmiyacam diyerekten sonlandirmisti olayi :)))) bu sene ise kapinin calinisiyla ilk kosan o oldu ..derken bizde ciktik yola , bir iki kapi calmadan olmiycakti tabii Hallowen, bizim yani basimizdaki komsudan basladik, kucuk cocuklari olmayan bu aileyi biraz hazirliksiz yakalasakta, sekerleme parasi aldik :) yine bir kac ev otemizde bulunan, kapisindaki korkunc oymali kabaktanda cesaret alarak , cok cici bir bayanla karsilastik ve Pinar'i sekerlemelere bogdu :) cok cocuklu aile olmasina karsin bu cevrede, yinede saatin ilerledigini dusunerekten ziyaretimizi kisa kesip, eve geldik, ve bir kac kapi ziyaretini daha kabul ettikten sonra, koltuga yigilan Pinar, hevesini almis , mutlu bir sekilde; daha fazla kapiya bakmak istemiyorum dedi ve gelenleri siz karsilayin komutunu verdi :) Bir Hallowinide boylece Trick'siz sag salim atlattik sonunda :)
MUTLU SON.








Bu ilk yetistirdigimiz kabak :) pinarin israrina dayanamayaraktan kucuk bir fidanda almistik, kabak verecegini ise asla dusunmemistim :) o yuzden oymaya kiyamayip , cok guzel bir kabak tatlisi yapma niyetimdeyim, insallah .



BU ARADA BIR YILIMIZ DOLMUS BURDA, BEN BILE INANAMIYORUM. PINAR BAYILIYOR BURAYA, ONA DEVAMLI GOSTERIYORUM, GELIP SAYFADAN BALIKLARI BESLEYIP , RESIMLERE BAKIP ,  ISTEDIGI OYUNLARI OYNUYOR. NE MUTLU BANA.
NICE SENELERE INSALLAH.

Sunday 30 October 2011

PINAR ILK KITABINI YAZDI .. UZGUN KUTUP AYISI

Pinar bir kac gun once, tamamiyla kendi basina ilk kitabini yazdi.. ve bir kac defa okudu... bizi hem cok mutlu etti hemde cok sasirtti .. nice guzel denemelere canimin ici ..

A SAD POLAR BEAR , BY PINAR SAN KORHALILLER
UZGUN KUTUP AYISI, YAZAN VE RESIMLENDIREN, PINAR SAN KORHALILLER


Once a upon time, there was a polar bear and she was really lonely.
Bir zamanlar, bir kutup ayisi varmis ve o cok yalnizmis.

and she was sad because she couldnt go into the cave.
ve o uzgunmus cunku magarasina giremiyormus.
(resimlere dikkat :)

and she was going to tell her mummy and daddy that she saw a spider.
 annesine ve babasina bir orumcek gordugunu soyleyecekmis.

daddy got his net to put the spider out.
babasi filesiyle orumcegi disari atmis.

so she went into the cave to play with her friends and she was happy.
Boylece kutup ayisi magarasina girmis ve arkadaslariyla oynamis ve cok mutluymus.  

Balonlari cok seviyor ve gunesli bir gunde herkesin elinde balonlar.


PINAR SUDE SAM PARADISE WILDLIFE PARK ' TA

Bu hafta okul tatiliydi bu ilk donemin, Pazartesi Sude'nin davetlisi olarak Pinar Paradise Wildlife park'a gitti, resimlerdende goruldugu gibi cocuklar icin harika bir yer... biz Pinar'i 3 yasindayken goturmus, yaklasik yarim saat kalabilmistik, gordugu herseye aglamisti o zaman nedense , bizde apar topar cikmak zorunda kalmistik, simdi kizim 5 yasinda halen bazi korkularimiz olsada , cok cok guzel zaman gecirmis fistik..
bu hafta ekstra yogun geciyor, Pinar sosyallesmede rekor kiriyor; sali Omar ve Leyla bizdeydi, carsamba Hallowen hazirligimiz vardi , paylasicaz yakinda.., persembe hikaye yazdi.. paylasicaz yakinda, havuza gitti babasiyla, Cuma sude bizdeydi yeniden .. cumartesi parka gidildi Christopher'la oynandi , biraz ders yapildi .. yarin annesi olarak dinlenmek istiyorum ... :) ve pazartesi okul ve Hallowen geliyor...
HERKESE KOLAY GELE...






















SAM'IN 3. DOGUM GUNU

Cumartesi gunu Sam'in 3. dogum gunune davetliydik, hepimiz yine cok eglendik.. cocuklarla olupta eglenmemek mumkun deil... hepsi cok tatliydi .. kucuk Sam buyudu...
Nice mutlu yillara canim, seni cok seviyoruz xxxxx


MUTLU YILLAR SAM












Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...