KARDESIMI COK SEVIYORUM X & ABLAMI COK SEVIYORUM X

Thursday 10 March 2011

MAGIC PINAR :)

Pinar'cim okuldan gelsede bos durmak bilmiyor... bu siralar bilgisayara cok baglandigi icin bende ilgisini baska yone cekmek amaciyla bir suredir kendi basina yapacagi seyler bulmaya calisiyorum. Gecen gun dolasirken Mothercare icinde ELC 'de "magic maize" isimli el becerisini gelistiren hemde iyi vakit gecirmesini sagliyacak bu sihirli pufidik'leri buldum :)

4-8 yas arasi diyor fakat bence 3 dahi olabilir.. icinde 5 yada 6 hazir sayfa var resimli.. pufidikleri alip cok az bir su yaprdimiyla sayfaya yapistiriyorsunuz, ayrica birbirinede su yardimiyla yapisiyor.. yapistiriciya falan gerek yok, sungerli tabak bile icinde geliyor.
pinar yaparken buyuk zevk aldi, kimisini makasla kesip kuculttu, kimisini boyadi.. boya kalemleride icinde geliyor ...
sulu sungere hafifce bastirip sayfaya dokunmasiyla birlikte yapisiyor, zevkliydi yapimi ...

bittiginde buzdolabi uzerindeki yerini aldi :)

bu ici buzdolabi disi resim sergisi, not defteri :) oyun bolgesi :)
pinar son zamanlarda rapunzel asigi oldu tabiri caizze ve hergun resmediyor, iste rapunzellerden biri :) cok begendigim icin senin olsun anne dedi, arada unutup geri aliyor ama :))bayiliyorum resim cizmesine , ben 4 yasinda iken cubuk cocuk bile yapabiliyormuydum acaba ?? hic sanmam ..

buda cok sevdigi momoko bebegi, hergun degisik sekilde giydirdigi :)


5 comments:

  1. çok güzelmiş aldığınız ne diyelim faaliyet kutusu :)) ama bir sefer kullanılıp bitiyor mu işi, buzdolabınızda bizimki gibi duvar panosu gibi :)) ben geçen gün temizledim, beyza bir gün içinde yine doldurdu üstünü :)

    ReplyDelete
  2. Ne güzelmiş bende bakayım. Bulursam kızıma alayım.

    ReplyDelete
  3. filizcim pufidikler bir hayli cok , kagittanda 6 tane var , ama sokulup tekrardan yapilmiyo tabii.. sonucta yapisiyor.. iyiki buzdolabi var :)) yoksa napardik :)

    annelilim asli'nin seveceginden eminim.

    ReplyDelete
  4. pinarin yaptigi aktiviteden memnun kaldigi resimlere cok guzel yansimis.bende burada bir bakiyim:) bu arada pinar 2007 li mi?

    ReplyDelete
  5. biz severek yaptik, umarim bulursunuz, cocuklar el isleri ile ugrasmaya bayiliyor. Pinar bu arada 2006 agustos'lu. sevgiler .

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...