KARDESIMI COK SEVIYORUM X & ABLAMI COK SEVIYORUM X

Wednesday 30 March 2011

CHRISTOPHER'IN DOGUM GUNUYDU ..

Bu aralar havalar cok guzel buralarda .. 13-16 derece civarinda .. hergun gunes aciyor.. baharin gelisiyle agaclar ciceklenmeye basladi... disarisi civil civil .. haliyle cocuk parklari dolmaya basladi .. bizde bir kac zamandir parklara ugramadan hic bir yere gitmez olduk .... boylelikle once parka sonra dogum gunune gittik :)

Harika bir dogum gunu partisi gecirdik hep beraber yine, kucuk christopher 5 yasina girdi, bizde arkadaslarla sohpet imkani bulduk, cocuklar ellerini yuzlerini boyayip, kudurdular, yemekleri yediler , dolu dolu 3 saat gecirdiler :) iste bu guzel anlardan ....














4 comments:

  1. Çok hoş gözüküyor yine Pınar. Ne güzel eğlenmiş, kol boyasına bayıldım...

    ReplyDelete
  2. Yine çok güzel resimler. Özellikle ilk resim ve enverin resmine bayıldım.Orada bu boyamaişi ne kadar yaygın. Çocukları nasıl sevindirir.
    öpüyorum kuzuları

    ReplyDelete
  3. annelilim :) pinar her gittigimiz dogumgunu partisinden, kendi dogum gunu partisi icin baska isteklerle donuyor en kotusu :))

    ebrucum bende o resimlere hayran kaldim, babasi cekmis ben yoktum yanlarinda o an ayni kartpostal gibi , hemen yaptirip anneannesine ve babaannesine gonderdim resimleri hem pinari hem enveri :) boyama cok yaygin valla , cocuklar bayiliyor :)) bizde seni optuk xxxx

    ReplyDelete
  4. Ben bu akşam fotoları göremiyorum nedense.. zaman da bir selam ediverip çıkıyorum.. Sevgiler Özlemim:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...